DESPRE NOI


CINE SUNTEM

VIRUS PROTECT a fost înființată în anul 2014 și se ocupă cu distribuția dezinfectanților și servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare – DDD, beneficiind de o echipă de profesioniști cu experiență și reputație în domeniu.

Capacitatea noastră de a ne adapta cu rapiditate cerințelor în continuă schimbare ale clienților și, în general, ale pieței serviciilor din domeniul produselor dezinfectante, ne-a oferit posibilitatea contractării unor clienți importanți de pe piața din România. Acest lucru a fost posibil în condițiile în care am înțeles încă de la început că unul dintre elementele cheie ale funcționării proceselor este capabilitatea personalului astfel că am întreprins mereu acțiuni care să garanteze permanența ei concordanță cu cerințele pieței.

Din grupa mare a produselor destinate curățeniei suprafețelor și obiectelor din casă se desprinde un segment distinct, foarte bine definit: cel al produselor care curăță și dezinfectează în același timp. Aceasta nu mai este doar o nişă, reprezentând deja aproximativ 25% din piaţa produselor de curăţenie, înainte de pandemie, pornind de la un nivel de sub 10% în anii 2015-2016. Dinamica se datorează gamei de dezinfectanți care nu conţin clor, un sub-segment care prezintă un interes din ce în ce mai mare pentru toate părțile implicate: producători, mari rețele de magazine, dar și utilizatori finali, în special odată cu declanșarea pandemiei.

După 1 an de la începutul pandemiei, piaţa românească a fost invadată de zeci, dacă nu sute, de produse dezinfectante contrafăcute, care reprezintă un pericol real pentru cei care le folosesc. În ciuda acestui fapt, multe firme din România au ales să cumpere produse vândute de companii neacreditate, în tentativa de a-şi reduce costurile.  În aceste condiții, bazându-ne activitatea pe calitatea serviciilor precum și pe seriozitatea și profesionalismul echipei, noi cei de la VIRUS PROTECT am ales să păstrăm și chiar să creștem calitatea produselor, aliniindu-ne astfel celor mai noi tendințe din domeniu. Astfel, aplicăm cele mai înalte standarde de calitate pentru a satisface solicitările clienților, contribuind activ la succesul lor, prin lărgirea orizontului către inovație și progres în domenii noastre specifice de activitate. Această strategie ne-a permis să facem față cu succes tuturor cerințelor clienților privați și de stat,  agenților economici cu destinație comercială în domeniul distribuției dezinfectanților, materialelor de protecție, a dispozitivelor  medicale si serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare – DDD.

Suntem, de asemenea, dealer autorizat MIATECH USA INC. pentru România și oferim o gamă largă de servicii de distribuție a produselor dezinfectante și de protecție, a de produse în continuă extindere.

De curând am înființat un nou departament, specializat în distribuția de suplimente alimentare, sub brand propriu, VIRUS PROTECT . Astfel că am plecat la drum cu un număr de 12 suplimente pregătite special pentru tine și imunitatea ta:

Amrita 3xBiotics

Amrita 3xBiotics – cu amrita, cunoscută sub denumirea de hrana zeilor, obținută printr-o tehnică specială de fermentație aerobă și anaerobă, patentată a polenului.

Arthro 3xBiotics

Arthro 3xBiotics – supliment care stimulează producerea de colagen și ajută la formarea corespunzătoare a cartilajelor și a țesuturilor osoase, susține felxibilitatea și mobilitatea articulațiilor.

Ca Mg Zn Se

Ca Mg Zn Se – supliment care conține cele patru minerale foarte importante pentru buna funcționare a organismului. Acestea favorizează absorbția fierului, fortifică oasele, reduc crampele musculare, susțin sistemul nervos central, stabilizează nivelul colesterolului, mențin sănătatea inimii și reglează procesele metabolice ale organismului.

Col-Kefir 3xBiotics

Col-Kefir 3xBiotics – cu colostru – primul lapte secretat de glandele mamare și întâia hrană a nou-născutului. Acesta asigură imunitatea copilului în primele clipe de viață și contribuie la consolidarea ulterioară a acesteia în timp ce granulele tradiționale de kefir, obținute din producția lactică provin din regiunea Caucaz.

Echinacea

Echinacea – supliment alimentar care susține organismul în perioade caracterizate de o imunitate scăzută, mărindu-i rezistența față de factori externi patogeni. Este benefic pentru sănătatea căilor respiratorii superioare, a celor din sfera ORL, dar și a aparatului urogenital.

 

Meditation Herbs 3xBiotics

Meditation Herbs 3xBiotics – un supliment alimentar care are la bază cele 10 plante orientale, cu proprietăți antioxidante, adaptogene, relaxante, de menținere a echilibrului emoțional și de creștere a performanței funcției cognitive, a atenției, concentrării, gândirii, imaginației, memorării, induc calmul, odihna și cresc rezistența psihică la stres.

 

Phyto Aspirin C

Phyto Aspirin C – un complex de substanțe active naturale ce susține sănătatea căilor respiratorii, reduce manifestările neplăcute care afectează organismului în timpul sezonului rece și contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

 

Propolis C

Propolis C – un supliment care favorizează apărarea naturală a organismului, crescând răspunsul imun. Este o sursă naturală de antioxidanți, mărind protecția organismului față de radicalii liberi.

 

Quercitina

Quercitina – are efect anti-inflamator; protejează sistemul vascular prin reducerea fragilității capilarelor, stabilizarea tensiunii arteriale, creșterea HDL-colesterol și scăderea LDL-colesterol, reducând depunerea acestuia din urmă pe vasele de sânge.

 

Răceală și Gripă Forte

Răceală și Gripă Forte – reprezintă o combinație ce alină și reduce disconfortul asociat stărilor gripale; asigură un efect antiseptic la nivelul aparatului respirator, iar asocierea principiilor active din plante cu vitamina C și Zinc întărește apărarea organismului prin îmbunătățirea răspunsului imun.

Skull & Bones 3xBiotics

Skull & Bones 3xBiotics – este benefic pentru sănătatea articulațiilor și a oaselor, susținând mobilitatea și flexibilitatea; contribuie la absorbția normală a Calciului și a Fosforului și îmbunătățește apărarea naturală a organismului.

Vitamina C 1000 mg

Vitamina C 1000 mg – îndeplinește rol de antioxidant, ce mărește rezistența organismului față de stresul oxidativ, favorizează apărarea naturală a organismului și îl susține în stări caracterizate de o imunitate scăzută.

Ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar tendința actuală este de a apela la diverse modalități pentru a ne crește imunitatea. Din păcate, nu există o rețetă miraculoasă pentru a ne mări imunitatea, dar poate fi întărită ducând un stil de viață echilibrat . O parte a imunității este înnăscută, moștenită de la părinți și reprezintă prima linie de apărare a organismului. O altă parte a imunității este dobândită fie prin contactul cu diverși agenți patogeni, fie prin vaccinare. Alimentația echilibrată, fără excese, utilizarea corectă a dezinfectantelor, ingerarea de suplimente alimentare sunt soluții optime pentru fortificarea sistemului imunitar.

Resurse tehnice și tehnologice

Beneficiind de o experiență extinsă în domeniul serviciilor și a distribuției de dezinfectanți și dispozitive medicale, precum și de un management performant, avem astăzi un portofoliu variat de clienți, astfel încât oferim stabilitate și echilibru într-un mediu economic imprevizibil.

Rezolvarea oricărei probleme implică o organizare specifică și o abordare structurală care să conducă la soluția optimă, generatoare de maximum de beneficiu în condițiile date.

Pentru că știm cât de importantă este sănătatea ta și a celor din jur, te așteptăm cu numeroase produse care să te susțină în obținerea unui sistem imunitar fortificat.